Fakturagebyr

Alle lånegivere sender ut faktura for lånet som du må betale. Fakturen kommer etterskuddsvis slik at rentene regnes på perioden som har gått. Faktura får man enten i posten, på e-post, eller e-faktura i nettbanken. Nettbanken er det beste steder å få faktura. Da kommer den uten at du selv glemmer den. Det er fort gjort å glemme fakturaene når de kommer i postkassen. Administrasjonsgebyr er noen bankene tar uavhengig av fakturagebyret. Dette er litt rart å tenke på, men et gebyr for å sende regningen og et annet gebyr for å oppdatere kontoen din.

Administrasjonsgebyr
De fleste banker tar et gebyr for å holde styr på lånet ditt hver eneste måned. Dette kaller de ofte for et administrasjonsgebyr. Dette beløpet legger de på lånet hver måned om du betaler på lånet ditt eller om du for en eller annen grunn ikke betaler på lånet ditt. Glemmer du å betale en måned betaler du fortsatt dette gebyret. Gebyrer varierer fra 0 til rundt 100 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *