Effektiv rente

Den effektive renten er den renten som du betaler når du betaler dine månedlige renten og avdrag til banken. Denne renten tar inn i betraktningen alt det du også har betalt. Noen gebyrer belastes kun i starten av et låneforhold. Følg med på den effektive renten. Sammenlign lånetilbudenes effektive rente for at du skal finne det lånet som passer deg aller best. Da kommer du i en situasjon som du trives aller best i. Ønsker du å låne penger trenger du kun å følge med på den effektive renten. Det er denne renten som lar deg gjøre det du kan og som gir deg best muligheter for videreføring av en sunn økonomi.

Nedbetalingstiden

Lån domineres av nedbetalingstid og av rente. Det er renten som gir deg lånets kostnad og så kan du bruke nedbetalingstiden til å justere månedskosten etterpå. Ønsker du å betale ned mindre per måned er det nedbetalingstiden som bestemmer dette. Sett nedbetalingstiden til så kort som mulig og betal så mye du kan på lånet hver måned. På denne måten får du til den månedsprisen som du vil. Her er det bare å gi gass og trå til. En av de aller beste måtene du kan få til noe på er ved å justere lån på en måte som du kan leve med.

Alltid sammenlign

Alle vil ha billige lån. Det er ingen grunn til å ta i mot et lån uten at det er det billigste. Hvorfor betale mer for et lån enn det du betaler i dag. Søk derfor på flere lån samtidig for å finne den beste renten. Ikke aksepter et lån før du har flere tilbud du kan sammenligne med. Finn det billigste lånet med en sammenligningstjeneste. Disse tilbys av låneformidlerne. Sambla er en slik låneformidler. Det finnes også andre gode låneformidlere som du kan snakke med, men skal du velge den beste som kan du starte og slutte med Sambla. Din formidler i hverdagen.

Ingen sikkerhet

Tar du opp et forbrukslån er det ingen sikkerhet for lånet. Du kan med andre ord få ganske mye penger uten at du vil svi eller at det er noe problem. Kan du ikke få til noe mer selv så er det heller ikke så mye mer du kan få med sikkerhet, om du ikke har eiendeler. Et lån på 10.000 kroner krever ingen sikkerhet, ei heller et lån på 500.000 kroner. Det gjør at du kan bruke lånet akkurat som du vil uten at noen bryr seg.

Bruk tid til å låne

Bruk tid og forbered deg. Sett av tid for å skrive din lånesøknad. Søk på nett, og få et godt resultat. Når du har resultater så må du også bestemme deg for hva som passer deg best. Går du får best rente eller lengst mulig nedbetalingstid. Pass på at du velger etter økonomi og ikke egent ønske.